Sunday, December 11, 2016

Давсалсан Caramel Sauce

Давсалсан Caramel Sauce


















Орц:
2 аяга Элсэн чихэр
1 аяга 35% нь тос
½ халбага Fleur де SEL
дунд саванд онд дунд өндөр дулаан гаруй элсэн чихэр, дулаан 1/2 аяга, байнга хутгах чихэр шатахгүй, тийм. Нэг удаа элсэн чихэр хайлж, гэрэл алтан өнгө юм байна, өөр 1/2 аяга элсэн чихэр нэмнэ. , Элсэн чихэр, нэг удаад 1/2 аяга caramelize бүх чихрийн бүх нэмж ирсэн хүртэл байна Caramel гүн нь алтан өнгө юм байна.

дунд бага дулааныг багасгаж, удаан байнга хутгах, тос нэмнэ. , Болгоомжтой байгаарай тогтвортой буцламтгай давхрагатай тос нь уур маш халуун байдаг шиг. бүх хатуу чихэр бит татан буугдсан бөгөөд Caramel цуу нь буцалгана ирсэн хүртэл үе үе хатгаж, давс нэмж, хоол байна. үйлчилж өмнө хүйтэн дулааны авч,. цуу хүртэл 2 долоо хоногийн турш хөргөгч нь агаар саванд хадгалж болно.

Tip: Хэрэв та эх нь гоо сайхныг оролдож дараа ийм ваниль, гаа, эсвэл кофе, эсвэл бүр liqueurs гэх мэт амт ханд нэмж туршилт чөлөөтэй мэдрэх

No comments:

Post a Comment