Орц
3⅓ аяга бүх зорилго нь гурилнунтаг жигд 1¾ халбага
Дугуйрсан ½ халбага сод
Дугуйрсан ½ халбага давс
1 ¼ халбага шанцай
Дугуйрсан ¼ халбага газрын цагаан гаа
Дугуйрсан ¼ халбага задийн
Дугуйрсан ¼ халбага газар Allspice
1¼ аяга элсэн чихэр applesauce
½ аяга цэвэр тараг
1½ халбага цэвэр ваниль ханд
2 ½ аяга Элсэн чихэр
¾ аяга + 2 халбага давс цөцгийн тос, өрөөний температур
4 том өндөг
1 аяга нилээд жижиглэсэн самар
1-р ногоон алим, хальсалж, дагууд, нилээд жижиглэсэн
арга:
350 ° F зууханд урьдчилан халаах. цөцгийн тос эсвэл бус мод хоол шүрших нь Grease гурван 9 инчийн дугуй бялуу таваг, дараа нь илгэн цаас ёроол мөрөнд.
дунд аяга, гурил, жигд нунтаг, жигд сод, давс, шанцай, цагаан гаа, задийн болон Allspice хамтад нь хумсны. тусад нь аяга, хамтдаа applesauce, тараг болон ванилийн хутгана.
Гэрэл гэгээ, сэвсгэр, 3 минут хүртэл дунд хурд дээр сэлүүр хавсралтаар, тос элсэн чихэр, цөцгийн тос суурилуулсан тасалгаа холигч аяга байна. , Тухайн үед өндөг нэг Beat гадна бүрийн дараа сайн зодож, дараагийн өндөг нэмэхээсээ өмнө аяга талыг доош нь хусах зогсоох. applesauce хольцыг нэмж, сайн зоддог.
бага хурд зуурагчид нь, аажмаар гурил хольц creamed тос хольц тулд үүсгэн зүгээр л хүртэл холих, аяга талыг доош нь хусах нэг удаа зогсоох нэмнэ. холигчоор нь аяга авч, самар болон алим нь зөөлөн дахин. бялуу жигд жигнэх хангах хусуур нөхөн жижиг нь хайруулын таваг, гөлгөр хооронд жигд batter хуваа.
30 минут, эсвэл төвд оруулж нь шүдний гарч, цэвэр ирэх хүртэл жигнэх.
тэр ч байтугай жигнэх нь, таваг урд талын хагас дамжуулан нөөцлөх эргүүлнэ. бялуу тэднийг бүрэн хөргөнө төмөр тавиур дээр гарч асаахаасаа өмнө 10 минутын турш хайруулын таваг нь хөргөнө. Энэ бялуу доод шүү бол зөөлөн навчин устгах хэрэгтэй.
Frost болон бялуу угсарч. Хэрэв хүсвэл, Caramel жан нь шиврээ бороо. эцсийн бялуу өрөөний температурт дуртай байх ёстой, гэхдээ хүртэл 6 хоногийн турш хөргөгч хамрагдсан болон хадгалж болно.
Зөвлөгөө: нь дууссан хэлбэрээр Энэ бялуу сайхан, decadent юм, гэхдээ алим бялуу суурь нь талхны хэлбэрээр өөрийн тухай гайхалтай юм. Зүгээр л аяга бялуу liners нь талхны тугалга шугам, давхарга тус бүр дөрөвний гурав нь бүрэн дүүргэнэ. 20-аас 25 минут, эсвэл шүдний гарч, цэвэр ирэх хүртэл 350 ° F дээр жигнэх.
No comments:
Post a Comment