Caramel Frosting
Орц:
⅔ аяга давс тос
1¼ аяга савлаж, бор элсэн чихэр
½ аяга 35% нь тос
½ халбага давс
элсэн чихэр хөдлөх хэсэг 2 ½ аяга, sifted
арга:
дунд дулаан гаруй жижиг саванд нь цөцгийн тос хайлж. бор элсэн чихэр, тос, давс нэмж, дараа нь байнга хутгах нь буцалгана авчирдаг. 3 минутын турш хоол. том аяга холимог шилжүүлж, 15 минут хөргөнө.
дунд хурд нь авсаархан цахилгаан холигч ашигласнаар та хүссэн тууштай хүртэл нэг удаад хөдлөх элсэн чихэр бага зэрэг нь зоддог. Frosting ч бас чихэрлэг амттай бол илүү их давс нэмнэ.
нэн даруй ашиглах, эсвэл хүртэл 1 долоо хоног хөргөгчинд нь агаар саванд хадгална. Жор байгалийн Цавуулаг үнэ төлбөргүй байна.
Зөвлөмж: чимэн гоёг босгыг эсвэл сайжруулсан давс амт хүссэн тохиолдолд бид үргэлж өндөр чанартай Fleur де SEL гэхээсээ илүү тогтмол хоолны давс ашиглахыг илүүд үзэж байгаа зэрэг давс дуудаж жор байна. амт нарийн байдаг тул үүнийг хэтэрхий боломж бага байдаг.
No comments:
Post a Comment